ENSILUOKKAISET PIKKUJOULUT

Aitioprolla me tarjoamme maailmanluokan live-elämyksiä. Kauttamme vuokraat VIP-aition Helsingin Jäähallin, Bolt Arenan, Espoon Metro Areenan sekä Tampereen Nokia Arenan kaikkiin tapahtumiin. Ryhmämatkapaketitkin onnistuu.

Juhlan järjestäjälle aitiovuokraus on tehokas ratkaisu, kun yhdellä tilauksella järjestyy tyylikäs tila, maailmanluokan viihdeohjelma sekä maukkaat tarjoilut samassa paketissa.

TIIVISTÄ TYÖPORUKAN YHTEISHENKEÄ

Yhteiset kokemukset vetävät ihmisiä puoleensa ja rakentavat yhteyttä. Aition avulla voit yhdistää ainutlaatuisen viihde-elämyksen työporukan tapahtumiin.

 

Tarjoa suerueellesi unohtumaton ilta, joka jättää mieleenpainuvan kokemuksen! Suomen laajimmasta aitiovalikoimastamme löytyy VIP-tilat kaikenkokoisille porukoille, tapahtumalistallamme on yli 100 livetapahtumaa.

 

Skrollaa eteenpäin ja tutustu hintaesimerkkeihin, asiakastarinoihin ja livetapahtumiin.

Tarjoamme myös valmiita ryhmämatkapaketteja, jotka sisältävät kuljetukset, majoituksen, parhaat paikat areenalla, maailmanluokan tapahtuman ja herkulliset tarjoilut. Yhteistyökumppanimme on kotimainen, vuonna 1993 perustettu matkatoimisto.

 

Kyseessä on avaimet-käteen ratkaisu: saavutte tapahtumakaupunkiin omalla bussilla (kokousbussikin onnistuu) tai junalla, nautitte areenatapahtumasta parhailta paikoilta sekä VIP-kohtelulla, yövytte mukavasti hotellissa ja seuraavana päivänä olette jo kotikaupungissanne.

MILLAINEN AITIOELÄMYS ON?

VIP-kokemuksiin liittyy monenlaisia tunteita: toisille se edustaa helppoutta, toisille  eksklusivisuutta.
Aitioelämys tarjoaa mukavuutta, rauhallisen ruokailuhetken, huippuasiakaspalvelua,  antaa paremman nakyvyyden lavalle – ja aikaansaa muutenkin sujuvamman tapahtuman.

Sujuva

Saavu erillisestä VIP-sisäänkäynnistä ilman jonottamista, käytä omaa kylppäriä ja nauti tarjoiluista suoraan aitioon.

Privaatti

Oma parveke ja oleskelutilat takaavat rauhan ja yksityisyyden. Syö ja juttele ihanassa ilmapiirissä, ja lasiovet voi pitää kiinni ennen tapahtumaa, jos haluaa pitää puheen.

Vapautuva

Valitse juuri teille sopivat tarjoilut laajasta valikoimasta – valmiit kolmen ruokalajin menut tai yksittäiset annokset. Nauti niistä ennen tapahtumaa tai keikan aikana.

Joustava

Lunasta aitioliput ja tarjoilut lähempänä tapahtumaa, kun tiedät lopullisen osallistujamäärän. VIP-elämä on helppoa ja joustavaa!

MIHIN TILAISUUKSIIN AITIO SOPII?

Aitiot sopivat hyvin yritysten asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin tai vaikka oman henkilökunnan virkistyspäiviin.

VIP-aitio on passeli valinta myös polttareihin tai syntymäpäiviin, kun halutaan yhdistää tyylikäs omassa käytössä oleva tila, maailmanluokan tapahtuma ja maukkaat tarjoilut.

Meiltä löytyy erikokoisia aitioita. Peruskokoisessa aitiossa on yleensä noin 15 istumapaikkaa, mutta voimme yhdistää useampia aitioita, jolloin tilaa riittää jopa 30-35 hengelle. Tampereen Nokia Arenalla löytyy SkyLounge, joka sopii yli 50 hengen ryhmien iltatilaisuuksiin, ja aitiopaikkoja on 110 henkilölle. SkyLoungessa järjestetään onnistuneesti seminaarit, koulutukset, tuotelanseeraukset, workshopit sekä cocktail-tilaisuudet. Helsingin Jäähallissa meillä on tarjolla mm Royal Clubin tilat 120 hengen porukoille. Lisäksi palvelemme ryhmiä Event Loungessa aina 70 henkeen asti, ja Petoklubiin mahtuu jopa 300 henkeä.

mihin img 01

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Johannes Ollila
toimitusjohtaja
Read More

Henkilökunnan palkitseminen elämyksellä

Järjestimme onnistuneesti firman pikkujoulut VIP-aitiossa. Yritysjuhlasuunnitelma onnistui salamanopeasti, kun Aitioprolta löytyi pikkujouluohjelmaa sekä tarjoilut samassa paketissa. Aitioelämys on takuulla kokemus, joka jättää jäljen – sain aitioillasta kehuja pitkään.
Pekka Laine
Metallican fani
Read More

Pääsimme loppuunmyytyyn tapahtumaan

Metallican kaikki liput myytiin loppuun päivässä. Olisi joka tapauksessa ihan mahdotonta saada isolle kaveriporukalle vierekkäisiä paikkoja. Aitio oli upea ratkaisu: pystyttiin katsomaan keikkaa yhdessä koko 20 hengen porukalla tuoppi kädessä, eikä jatkoille ollut kiirettä kun saatiin käyttää tilaa vielä keikan jälkeenkin.
Suzana Bincl
marrkinointijohtaja
Read More

Ensiluokkainen tapahtumaelämys

Testasimme Aitiopron upean aitioelämyksen Nokia Arenalla. Elämys tämä olikin isolla E:llä! Oma aitio nosti tapahtuman ihan uudelle levelille. Jonottamiseen ei mennyt aikaa, virvokkeita ja ruokaa pääsi nauttimaan helposti omassa tilassa ja näköala oli lievästi sanottuna mintissä. Porukka myös pysyi kasassa. Täydellistä!

PALJONKO AITIOELÄMYS MAKSAA?

Alla suuntaa-antava esimerkki illan kulkusta ja kokonaiskustannuksista. Aitioelämyksen suunnittelussa on otettava huomioon kaikki mahdolliset tekijät, kuten aitioliput ja tarjoilut. Siksi hintaesimerkissä on huomioitu koko aitioillan kokonaiskustannus. Lopullinen hinta riippuu aition sijainnista, kapasiteetista, päivämäärästä, porukan koosta ja tarjoiluista.

Räätälöimme erillispyynnöstä myös elämykselliset ryhmämatkapaketit tapahtumiin.

Meiltä saat aitiopaketin yleensä edullisemmin kuin muualta. Tilaamalla VIP-paketin kauttamme tarjoat samalla elämyksiä myös lapsille, kannustamme lapsiperheitä mm Pelastakaa Lapset ry:n avulla sekä kustantamme tapahtumalippuja vähävaraisille lapsiperheille.

paljonko side img 01
paljonko img 01
Pikkujoulut lätkäohjelmalla 15 hengen porukalle:
 • 17:15 – VIP-sisäänkäynnistä areenan sisään
 • 17:30 – Tervetuliaismaljat aitiossa
 • 18:00 – Herkullinen illallinen oman pöydän äärellä
 • 18:30 – Ottelun seuraaminen omalta parvekkeelta
 • 18:50 – Hauskaa keskustelua aition tiloissa pelitauon aikana
 • 19:30 – Jälkkäritauko ja pelin seuraaminen
 • 21:00 – Jatkoille tai kotiin

Kokonaishinta (aitio, liput, tarjoilut) 2 450 € (alv 0), eli 164 €/hlö

paljonko side img 02
paljonko img 02
Pikkujoulut konserttiohjelmalla 25 hengen porukalle:
 • 18:00 – VIP-sisäänkäynnistä areenan sisään
 • 18:15 – Aperitiivit ja alkupuheet aitiossa
 • 19:00 – Herkullinen seisova pöytä aition oleskelutiloissa
 • 19:30 – Tanssimoovien harjoittelu omalla parvekkeella lämppärin biiseillä
 • 20:00 – Nautitaan pääesiintyjän esityksestä skumppalasi kädessä
 • 22:00 – Jatkoille tai nukkumaan

Kokonaishinta (aitio, liput, tarjoilut) 3 950 € (alv 0), eli 158 €/hlö

paljonko side img 03

TAPAHTUMALISTA

Aitiopron avulla pääset nauttimaan yli sadasta upeasta livetapahtumasta Helsingin Jäähallissa, Bolt Arenalla,
Espoon Metro Areenalla ja Tampereen Nokia Arenalla – ja vieläpä parhailta paikoilta!

Poimi listalta juuri sinua kiinnostavat päivät ja lähetä tarjouspyyntö – saat aitioiden hintatiedot ja menulistat suoraan sähköpostiisi. Mikäli haluat avaimet-käteen ryhmämatkapaketin tiettyyn tapahtumaan, kerro myös lähtökaupunkisi sekä arvio matkustajamäärästä.

TULEVAT TAPAHTUMAT HELSINGIN JÄÄHALLISSA
ti 25.06. Heart: Royal Flush Tour
pe 09.08. - la 10.08. Hellsinki Metal Festival
ti 24.09. Brit Floyd (Pink Floyd tribuutti)
ti 01.10. Thirty Seconds to Mars
pe 11.10. Within Temptation
ke 05.11. In Flames
su 01.12. International Darts Cup
to 05.12. JJYLLI & KUOPPIS
to 12.12. Raskasta Joulua
TULEVAT TAPAHTUMAT HELSINKI HALLI (EX-HARTWALL AREENA)
COMING SOON
TULEVAT TAPAHTUMAT ESPOON METRO AREENALLA
ti 25.06. Susijengi - Uusi-Seelanti
la 02.11. KUUMAA
ke 06.11. Dream Theater
TULEVAT TAPAHTUMAT TAMPEREEN NOKIA ARENALLA:
pe 28.06. Susijengi - Latvia
pe 05.07. Bryan Adams
pe 25.10. - la 26.10. Apulanta & Sinfonia Lahti
pe 01.11.- la 02.11. NHL: Dallas Stars – Florida Panthers
pe 22.11. KUUMAA
la 23.11. Vesterinen Yhtyeineen
to 05.12. Maija Vilkkumaa
la 14.12. Raskasta Joulua
pe 14.02. Iskelmä Gaala
ke 27.08. – ke 03.09. Koripallon EM-kisat

AITIOKUVAT

Jätä tarjouspyyntö tai
kerro toiveistasi:


Vastaamme viestiisi s-postitse alle 24 tunnissa. Jos et saa vastausta vuorokauden
sisällä, tarkista myös roskapostikansio.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Meiltä löytyy erikokoisia aitioita Helsingin, Espoon ja Tampereen halleilta. Peruskokoisessa aitiossa on yleensä noin 15 istumapaikkaa, mutta löytyy tilavampiakin aitioita, niissä jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä. 

Tampereen Nokia Arenalla löytyy SkyLounge, joka sopii erityisesti yli 50 hengen ryhmien iltatilaisuuksiin, ja aitiopaikkoja on 110 henkilölle. SkyLoungessa järjestetään onnistuneesti myös kokopäivätapahtumat, kuten seminaarit, koulutukset, tuotelanseeraukset sekä workshopit.

Aition hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten sijainti, kapasiteetti, ruoka- ja juomatarjoilut sekä saatavuus tiettyyn tapahtumaan.

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin sähköpostitse ja teemme tarjouksen nopeasti. Muista ilmoittaa meille suunniteltu aitiovieraiden määrä. Saat menulistat sekä aitiohinnat suoraan s-postiisi.

Aition vuokraan sisältyy VIP-tilan käyttö tapahtuman aikana sekä aition perussiivous asiakaskäynnin jälkeen.

Aitiovieraat tarvitsevat myös pääsyliput tapahtumaan. Tapahtumajärjestäjä ilmoittaa tapahtumakohtaiset aitiolippuhinnat etukäteen, ja lisäämme kaikki aitioelämyksen kustannukset eriteltynä tarjoukseen.

Aitiossa saa nauttia alkoholijuomista myös esityksen aikana, mikä tuo tapahtumaan oman piristeensä.  Jokaisessa aitiossa on oma kylmäkaappi, jonka voit saada täytetyksi etukäteen. Tällöin kylmää skumppaa on käden ulottuvilla koko illan aikana.

Ruoka- ja juomatarjoilut maksetaan kätevästi paikan päällä kortilla. Jos haluat laskutuksen yrityksellesi, sekin onnistuu vaivattomasti.

regina img 01

Hei, olen

REGINA!

Terveisiä Aitiopron perustajalta! Olen aitiovuokrauksen ja tapahtumakokemuksien järjestämisen ammattilainen jo vuodesta 2012. 

Päätavoitteeni on tuoda lisää iloa ja elämyksiä elämään! Omassa lapsuudessani viihde oli tiukassa varojen puutteen takia, joten aikuisena haluan tarjota mahdollisimman monille positiivisia muistoja. Jokaisen aitiovuokrauksen myötä kustantamme tapahtumalippuja vähävaraisille lapsiperheille.

Minulle on kunnia-asia, että voin aitioiden avulla mahdollistaa
seurueellesi uniikin tapahtumakokemuksen. Palvelen sinua yli kymmenen vuoden kokemuksella sekä nopealla aikataululla- vastaan yhteydenottoihin alle vuorokaudessa. Laita rohkeasti viestiä!

LIITY SISÄPIIRIIN – SAAT DIILIT SEKÄ INFOA TULEVILTA TAPAHTUMILTA EKANA 💜

Parhaat aitiopaikat varataan heti, kun tieto tapahtumasta tulee julkisuuteen. Joskus myös käy niin, että sattuu viime hetken peruutus, ja aitio vapautuu vuokralle alehintaan. Saat takuulla hyötyä, olitpas
suunnittelukonkari tai viime hetken tilaaja.


Subscribe

* indicates required

*Listalta voi poistua koska vain

*Saat vahvistusviestin heti liittymisen jälkeen – vilkaise myös roskapostikansioon.

Näin varmistat, että ideamme kolahtavat suoraan inboxiin jatkossa.