KOE KARJALA TURNAUS TYYLILLÄ

Tule katsomaan Euroopan parasta jääkiekkoa ja nauttimaan tunnelmasta VIP-vieraanamme! Kaikkien aikojen odotetuin Leijona-kausi käynnistyy Karjala turnauksesta 2024.

VIP-aitiossa nautit ottelusta kaikilla aisteilla: sinulla on esteetön näkymä jäälle, suussa maistuu lempidrinkkisi. Mikä tärkeintä – saat ansaitsemaasi VIP-kohtelua ja teet vaikutuksen seurueellesi. Kauttamme onnistuu sekä VIP-tilat, että ryhmämatkapaketit Karjala-turnaukseen.

KARJALA TURNAUS VIP-AITIOSSA

Aitiokäyttäjänä pääset seuraamaan lätkäpeliä parhailta paikoilta, maukkaalla illallisella höystettynä. Mihinkään ei tarvitse jonottaa, sillä pääset areenalle VIP-sisäänkäynnistä, ruokaa sekä juomaa voi aina pyytää aition omalta tarjoilijalta ja kylmää skumppaa löytyy käden ulottuvilla aition viinikaapilta.

 

Tarjoa pelijännitystä itselle ja vieraillesi! Nauti ottelusta parhailta areenapaikoilta, täydellisellä asiakaspalvelulla.

 

Skrollaa eteenpäin ja tutustu hintaesimerkkeihin, asiakastarinoihin sekä ottelulistaan.

Tarjoamme myös valmiita ryhmämatkapaketteja Karjala-turnaukseen: saavutte Tampereelle omalla bussilla (kokousbussikin onnistuu) tai junalla, nautitte areenatapahtumasta parhailta paikoilta sekä VIP-kohtelulla, yövytte mukavasti hotellissa ja seuraavana päivänä olette jo kotikaupungissanne.

 

Yhteistyökumppanimme on kotimainen matkatoimisto, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1993.

MILLAINEN AITIOELÄMYS ON?

VIP-kokemuksiin liittyy monenlaisia tunteita: toisille se edustaa helppoutta, toisille  eksklusivisuutta.
Aitioelämys tarjoaa mukavuutta, rauhallisen ruokailuhetken, huippuasiakaspalvelua,  antaa paremman nakyvyyden lavalle – ja aikaansaa muutenkin sujuvamman tapahtuman.

Sujuva

Saavu erillisestä VIP-sisäänkäynnistä ilman jonottamista, käytä omaa kylppäriä ja nauti tarjoiluista suoraan aitioon.

Privaatti

Oma parveke ja oleskelutilat takaavat rauhan ja yksityisyyden. Syö ja juttele ihanassa ilmapiirissä, ja lasiovet voi pitää kiinni ennen tapahtumaa, jos haluaa pitää puheen.

Vapautuva

Valitse juuri teille sopivat tarjoilut laajasta valikoimasta – valmiit kolmen ruokalajin menut tai yksittäiset annokset. Nauti niistä ennen tapahtumaa tai keikan aikana.

Joustava

Lunasta aitioliput ja tarjoilut lähempänä tapahtumaa, kun tiedät lopullisen osallistujamäärän. VIP-elämä on helppoa ja joustavaa!

MIHIN TILAISUUKSIIN AITIO SOPII?

Aitiot sopivat hyvin yritysten asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin tai vaikka oman henkilökunnan virkistyspäiviin.

VIP-aitio on passeli valinta myös polttareihin tai syntymäpäiviin, kun halutaan yhdistää tyylikäs omassa käytössä oleva tila, maailmanluokan tapahtuma ja maukkaat tarjoilut.

Meiltä löytyy erikokoisia aitioita. Peruskokoisessa aitiossa on yleensä noin 15 istumapaikkaa, mutta löytyy tilavampiakin aitioita, niissä jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä. Tampereen Nokia Arenalla löytyy SkyLounge, joka sopii erityisesti yli 50 hengen ryhmien iltatilaisuuksiin, ja aitiopaikkoja on 110 henkilölle. SkyLoungessa järjestetään onnistuneesti mm seminaarit, koulutukset, tuotelanseeraukset, workshopit sekä cocktail-tilaisuudet.

mihin img 01

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Johannes Ollila
toimitusjohtaja
Read More

Henkilökunnan palkitseminen elämyksellä

Järjestimme onnistuneesti firman pikkujoulut VIP-aitiossa. Yritysjuhlasuunnitelma onnistui salamanopeasti, kun Aitioprolta löytyi pikkujouluohjelmaa sekä tarjoilut samassa paketissa. Aitioelämys on takuulla kokemus, joka jättää jäljen – sain aitioillasta kehuja pitkään.
Pekka Laine
Metallican fani
Read More

Pääsimme loppuunmyytyyn tapahtumaan

Metallican kaikki liput myytiin loppuun päivässä. Olisi joka tapauksessa ihan mahdotonta saada isolle kaveriporukalle vierekkäisiä paikkoja. Aitio oli upea ratkaisu: pystyttiin katsomaan keikkaa yhdessä koko 20 hengen porukalla tuoppi kädessä, eikä jatkoille ollut kiirettä kun saatiin käyttää tilaa vielä keikan jälkeenkin.
Suzana Bincl
marrkinointijohtaja
Read More

Ensiluokkainen tapahtumaelämys

Testasimme Aitiopron upean aitioelämyksen Nokia Arenalla. Elämys tämä olikin isolla E:llä! Oma aitio nosti tapahtuman ihan uudelle levelille. Jonottamiseen ei mennyt aikaa, virvokkeita ja ruokaa pääsi nauttimaan helposti omassa tilassa ja näköala oli lievästi sanottuna mintissä. Porukka myös pysyi kasassa. Täydellistä!

PALJONKO AITIOELÄMYS MAKSAA?

Alla suuntaa-antava esimerkki illan kulkusta ja kokonaiskustannuksista. Lopullinen hinta riippuu
aition sijainnista, kapasiteetista, päivämäärästä, porukan koosta ja tarjoiluista. Vuokraamme aina koko aition yhdelle porukalle. Räätälöimme erillispyynnöstä myös ryhmämatkapaketit.

Meiltä saat aitiopaketin yleensä edullisemmin kuin muualta. Tilaamalla VIP-paketin kauttamme tarjoat samalla elämyksiä myös lapsille, kannustamme lapsiperheitä mm Pelastakaa Lapset ry:n avulla.

paljonko side img 01
Aitio 33 Nokia Areena scaled
Asiakastilaisuus lätkäohjelmalla 15 hengen porukalle:
 • 17:15 – VIP-sisäänkäynnistä areenan sisään
 • 17:30 – Tervetuliaismaljat ja lyhyt yritysesitys aitiossa
 • 18:00 – Herkullinen seisova pöytä aitiossa
 • 18:30 – Ottelun seuraaminen omalta parvekkeelta
 • 18:50 – Networkkaus pelitauon aikana
 • 19:30 – Jälkkäritauko ja pelin seuraaminen
 • 21:00 – Jatkoille tai sänkyyn

Kokonaishinta (aitio, liput, tarjoilut) 2 450 € (alv 0), eli 164 €/hlö

paljonko side img 02
Aitio 49 Nokia Arena 2 scaled
Karjala Turnauksen jääkiekkohuumaa 30 hengen porukalle:
 • 15:45 – VIP-sisäänkäynnistä areenan sisään
 • 16:00 – Aperitiivit ja alkupuheet aitiossa
 • 16:30 – Herkullinen illallinen oman pöydän äärellä
 • 17:00 – Maamme-laulu yleisökuorolla, ottelun seuraaminen
 • 17:30 – Hauskaa keskustelua pelitauon aikana
 • 18:10 – Jälkkäri- ja erikoisdrinkkitauko
 • 19:30 – Jatkoille tai kotiin

Kokonaishinta (aitio, liput, tarjoilut) 4 950 € (alv 0), eli 165 €/hlö

paljonko side img 03

OTTELULISTA

Aitiopron avulla pääset nauttimaan Karjala Turnauksesta tyylillä – ja vieläpä parhailta paikoilta!

Poimi ottelulistalta juuri teille sopivat päivämäärät ja lähetä meille viestiä – saat aitioiden hinnat ja menuvaihtoehdot suoraan sähköpostiisi. Mikäli haluat avaimet-käteen ryhmämatkapaketin tiettyyn otteluun, kerro myös lähtökaupunkisi sekä arvio matkustajamäärästä.

KARJALA TURNAUS 2024
COMING SOON

Jätä tarjouspyyntö tai
kerro toiveistasi:


Vastaamme viestiisi s-postitse alle 24 tunnissa. Jos et saa vastausta vuorokauden
sisällä, tarkista myös roskapostikansio.

AITIOKUVAT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Meiltä löytyy erikokoisia aitioita. Peruskokoisessa aitiossa on yleensä noin 15 istumapaikkaa, mutta löytyy tilavampiakin aitioita, niissä jopa 40 hengen ryhmä pääsee nauttimaan yhteisestä tapahtumaelämyksestä.

Tampereen Nokia Arenalla löytyy SkyLounge, joka sopii erityisesti yli 50 hengen ryhmien iltatilaisuuksiin, ja aitiopaikkoja on 110 henkilölle. SkyLoungessa järjestetään onnistuneesti mm kokopäivätapahtumat, kuten  seminaarit, koulutukset, tuotelanseeraukset sekä workshopit.

Aition hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten sijainti, kapasiteetti, ruoka- ja juomatarjoilut sekä saatavuus tiettyyn tapahtumaan.

Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin sähköpostitse ja teemme tarjouksen nopeasti. Muista ilmoittaa meille suunniteltu aitiovieraiden määrä. Saat menulistat sekä aitiohinnat suoraan s-postiisi.

Aition vuokraan sisältyy VIP-tilan käyttö tapahtuman aikana sekä aition perussiivous asiakaskäynnin jälkeen.

Aitiovieraat tarvitsevat myös pääsyliput tapahtumaan. Tapahtumajärjestäjä ilmoittaa tapahtumakohtaiset aitiolippuhinnat etukäteen, ja lisäämme kaikki aitioelämyksen kustannukset eriteltynä tarjoukseen.

Aitiossa saa nauttia alkoholijuomista myös esityksen aikana, mikä tuo tapahtumaan oman piristeensä.  Jokaisessa aitiossa on oma kylmäkaappi, jonka voit saada täytetyksi etukäteen. Tällöin kylmää skumppaa on käden ulottuvilla koko illan aikana.

Ruoka- ja juomatarjoilut maksetaan kätevästi paikan päällä kortilla. Jos haluat laskutuksen yrityksellesi, sekin onnistuu vaivattomasti.

regina img 01

Hei, olen

REGINA!

Terveisiä Aitiopron perustajalta! Olen aitiovuokrauksen ja tapahtumakokemuksien järjestämisen ammattilainen jo vuodesta 2012. 

Päätavoitteeni on tuoda lisää elämyksiä elämään! Elämyksien mahdollistamisen lisäksi koen tärkeänä auttaa vähävaraisia, ja siksi jokaisesta aitiovuokrauksesta osa menee tapahatumalippujen kustantamiseen vähävaraisille lapsiperheille. Positiiviset yhteismuistot kuuluu kaikille.

Minulle on kunnia-asia, että voin aitioiden avulla mahdollistaa
seurueellesi uniikin tapahtumakokemuksen. Palvelen sinua yli kymmenen vuoden kokemuksella sekä nopealla aikataululla- vastaan yhteydenottoihin alle vuorokaudessa. Laita rohkeasti viestiä!

Jätä tarjouspyyntö tai
kerro toiveistasi:


Vastaan viestiisi s-postitse alle 24 tunnissa. Jos et saa vastaustani vuorokauden
sisällä, tarkista myös roskapostikansio.

LIITY SISÄPIIRIIN – SAAT DIILIT SEKÄ INFOA TULEVILTA TAPAHTUMILTA EKANA 💜

Parhaat aitiopaikat varataan heti, kun tieto tapahtumasta tulee julkisuuteen. Joskus myös käy niin, että sattuu viime hetken peruutus, ja aitio vapautuu vuokralle alehintaan. Saat takuulla hyötyä, olitpas
suunnittelukonkari tai viime hetken tilaaja.


Subscribe

* indicates required

*Listalta voi poistua koska vain

*Saat vahvistusviestin heti liittymisen jälkeen – vilkaise myös roskapostikansioon